Festlokal för 300 gäster i Göteborg till ditt bröllop eller fest.

Vi har möjlighet att ordna fest i vår festvåning, där kan vi ta hand om omkring 300 gäster. Inget sällskap är för stort eller litet. Vi levererar både mat, dryck, porslin och den personal som behövs.

Vi erbjuder äkta asiatisk mat med förstklassiga råvaror. Våra rätter är unika från Indien, Thailand, Malaysia, Pakistan, Filippinerna och vi även har husmanskost, arabisk & persisk.

Matkvalitet står i största fokus hos oss. Våra recept är framtagna av en arbetsgrupp, där ingår kock från Thailand, Malaysia, Indien och Pakistan. Noga utvalda kryddor som är nyttiga för hälsan och aptit stimulerande är utvalda av vår arbetsgrupp . Vi har även duktiga smakavkännare som har återkommande smaktester av maten och kryddblandningar. Maten skall inte bara smaka bra utan också se trevlig och aptitlig ut. Tårtor ordnar vi givetvis det också. För oss är det viktigt att er personliga prägel lyser igenom!

Vi skräddarsyr era fester och bröllop med era egna önskemål som förstärker att det är just er dag det handlar om.

Att möblera, duka upp och ordna med blomsterarrangemang tar vi mer än gärna hand om. Vi kommer gärna med förslag på hur ni skulle kunna göra i den aktuella lokalen. Vår personal är erfaren.Varukorg