Dekorationsfirma: Vi på Bröllopscenter hjälper till med att ordna ditt drömbröllop i Göteborg & andra städer i Sverige.

Vi utgår från Göteborg & erbjuder tjänster (dekorationspaket) över hela Sverige. Med vår tjänst fixar ni lätt ert drömbröllop på ett och samma ställe.

Vi har i stort sett allt till den stora dagen!
Med vår tjänst fixar ni lätt ert drömbrölop på ett och samma ställe.
Vi även jobbar med video – & fotografering. Fotograf som fångar de minnesvärda stunderna, tält, för fest & bröllop, bröllopsartiklar, underhållning, mm…

Vi erbjuder er skräddarsydda lösningar som passar just era tankar om bröllopet efter den budget ni har.
Den stora dagen är en av de viktigaste dagarna i ert liv.
Med vår hjälp får ni det bröllop ni drömmer om, då det kan vara mycket att tänka på så har vi samlat det mesta man kan tänkas behöva för att minnas den viktiga dagen med glädje på ett och samma ställe.

Med er hjälp syr vi tillsammans ihop ett kostnadseffektivt bröllopspaket för just er uppsatta bröllopsbudget. Ni kan då lugnt luta er tillbaka och lita på att vi gör vårt jobb.

Ni kan njuta av att allt ordnas efter ert önskemål och kan tillsammans med varanda och era gäster sen njuta av en av de bästa dagarna, med lugn då allt flyter på och fungerar perfekt så som ni drömt om att dagen ska handla om.

Vi erbjuder också uthyrning av bröllopsprodukter & dekorationer, också “Gör det själv” tjänsten & det innebär att ni har möjligheten att dekorera ert bröllop genom att använda våra varor (endast i Göteborg med omnejd).

Bröllopscenter är en del av Optimal Style AB med Org.Nr: 556745-1371

Varukorg